Τελευταία νέα

Αυτές τις μέρες πολλοί απο εμάς ίσως να έχουμε παρατηρήσει αυξημένα επίπεδα άγχους και στρες,νευρικότητα άλλα και αϋπνία. Η κοινωνική απομόνωση, η απαγόρευση της κυκλοφορίας αλλά και ο φόβος ίωσης απο τον κορονοϊό ,το αίσθημα της μοναξιάς που μας έχει καταβάλει αλλά και αυτή η δύσκολη και πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε, μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στη σωματική και ψυχική υγεία ενός ανθρώπου.

Για την διατήρηση της υγείας αλλά και της ψυχικής μας ηρεμίας, η Antalia Pharma παρουσιάζει το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής

Το TEMPUFEN είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή πόσιμου διαλύματος που δρα κατά των συμπτωμάτων άγχους & stress, αϋπνίας και κακής διάθεσης και ανακουφίζει άμεσα μόλις σε 20 λεπτά,

Το Tempufen είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για να μας:

· Βελτιώσει την ευεξία, τη διάθεση και την καθημερινή δραστηριότητα

· Ενισχύσει το νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα

· Αυξήσει τα επίπεδα συγκέντρωσης

· Βοηθήσει στον ύπνο και να μας προσφέρει ήπια χαλάρωση•Μειώσει τα συμπτώματα κατάθλιψης, άγχος και κούρασης•Κατάλληλο για όλη την οικογένεια•ΕΟΦ,FDA,SFDA

Η σύνθεση του είναι με Ευρωπαϊκή Πατέντα και αποτελείτε απο αμινοξέα,βιταμίνη β και αντιοξειδωτικά. Βρείτε το τώρα με 15% έκπτωση αποκλειστικά απο την ΠΡΟΦΑΡΜ σε Τιμή Γνωριμίας!Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

και αντιοξειδωτικά.

Βρείτε το τώρα με 15% έκπτωση αποκλειστικά απο την ΠΡΟΦΑΡΜ σε Τιμή Γνωριμίας!

 

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, 9.00-13.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Profarm σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό εθελοντική αιμοδοσία και εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

H νέα σειρά φυσικών καλλυντικών Bee Cera συμμετείχε στο τουρνουά τέννις που διοργάνωσε ο ΑΟΚ Κηφισιάς. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν 13 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν 5 Μαίου 2019.Τα Bee Cera είναι καινοτόμα σκευάσματα, βασισμένα τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη κοσμετολογία. Είναι εμπνευσμένα από την δύναμη της φύσης, χρησιμοποιώντας νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια χωρίς συνθετικά πρόσθετα που μπορεί να ερεθίσουν ή να βλάψουν το δέρμα.

Είναι υποαλλεργικά και ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους δέρματος. Συνθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά για το πρόσωπο και το σώμα με εξειδικευμένη δράση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.Η Βee Cera σας περιμένει στο δικό της περίπτερο προκειμένου να σας ενημερώσει για την νέα σειρά φυσικών καλλυντικών.

H νέα σειρά φυσικών καλλυντικών Bee Cera υποστηρίζει για 2η χρονιά τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα αθλητική διοργάνωση No Finish Line, που θα πραγματοποιηθεί για 3η χρονιάστον πολιτιστικό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.Τα Bee Cera είναι καινοτόμα σκευάσματα, βασισμένα τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη κοσμετολογία.

Είναι εμπνευσμένα από την δύναμη της φύσης, χρησιμοποιώντας νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια χωρίς συνθετικά πρόσθετα που μπορεί να ερεθίσουν ή να βλάψουν το δέρμα.Είναι υποαλλεργικά και ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους δέρματος. Συνθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά για το πρόσωπο και το σώμα με εξειδικευμένη δράση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.Η Βee Cera σας περιμένει στο δικό της περίπτερο προκειμένου να σας ενημερώσει για την νέα σειρά φυσικών καλλυντικών.

Η Profarm A.E έδωσε για άλλη μια φορά δυναμικό παρών στην έκθεση-συνέδριο Hellas Pharm 2019 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo 16-17 Μαρτίου 2019. Είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους φαρμακοποιούς που παρευρέθηκαν στην έκθεση για τις νέες υπηρεσίες και συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού.Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και κατά πλειοψηφία αποτελούνταν από Φαρμακοποιούς καθώς και από άλλους επαγγελματίες Υγείας.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Profarm σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό εθελοντική αιμοδοσία και εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.