Τελευταία νέα

Η ΠΡΟΦΑΡΜ απέσπασε το βραβείο Gold στην κατηγορία καλλυντικών «Κορυφαίοεπαναλανσάρισμα της σειράς φυσικών καλλυντικών Bee Cera». Το βραβείο παρέλαβε η κα Αρετή Γεωργίου, Product Manager της ΠΡΟΦΑΡΜ, η οποία δήλωσε: «Τα Best In Pharmacy Awards αποτελούν πλέον ένα σημαντικό θεσμό και μια επιβράβευση για όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν και συνέβαλαν στην ανάπτυξη των προϊόντων, στην προώθηση από την Ομάδα Πωλήσεων και στις ενέργειες MarkeHng.

Η βράβευση και η αναγνώριση παρέχει εμπιστοσύνη για την ποιότητα αλλά και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για τους καταναλωτές στο χώρο του φαρμακείου. Ο όμιλος Profarm θα συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και να βελτιώνει τις υπηρεσίες προς όφελος του καταναλωτή και του φαρμακοποιού».Τα Best in Pharmacy Awards 2020 ανέδειξαν για 3η συνεχόμενη χρονιά τα κορυφαίαπροϊόντα και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές στην αγορά του φαρμακείου. Ηεκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και εκπρόσωποι από τηβιομηχανία των φαρμάκων, των καλλυντικών, των διαφημιστικών εταιρειών αλλά καιφαρμακοποιοί τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η BEE CERA δημιουργεί φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας, εμπνευσμένα από τη μητέρα φύση, με έμφαση στην τεχνογνωσία, την καινοτομία και την ποιότητα. Τα καινοτόμα σκευάσματα του brand συνδυάζουν αριστοτεχνικά την παραδοσιακή κοσμετολογία με τις σύγχρονες τεχνικές. Περιέχουν δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και υψηλής τεχνολογίας, όπως το νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, τα φυτικά έλαια και βούτυρα καρπών, τα εκχυλίσματα βοτάνων και τα αιθέρια έλαια. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και φροντίδας για ένα όμορφο, υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

www.beecera.gr

Η Profarm στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει την πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Φαρμακευτικής εταιρείας (ΦΕΕ) στο λαό του Λιβάνου.

Στο πλαίσιο συνδρομής της παρέδωσε στη ΦΕΕ υγειονομικό υλικό για την αντιμετώπιση των συνεπειών της έκρηξης της 4ης Αυγούστου.

Η Profarm θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες δίνοντας το παρών σε αντίστοιχες αξιέπαινες πρωτοβουλίες.

Η ΠΡΟΦΑΡΜ για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές φαρμακαποθήκες, λαμβάνοντας τη διάκριση «Diamonds of The Greek Economy 2020». Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΡΟΦΑΡΜ, ο οποίος μίλησε για την νέα στρατηγική συνεργασία με την Emma Capital με στόχο την δημιουργία ενός αξιόπιστου συνεργάτη τόσο για τη Φαρμακευτική βιομηχανία όσο και για τους Έλληνες φαρμακοποιούς που σύντομα θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται αλλάζοντας το χάρτη στον κλάδο της διανομής φαρμάκων στην Ελλάδα. Επιπλέον ανέφερε την σημαντική και ουσιαστική συμβολή των 110 εργαζομένων του Ομίλου, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, διασφαλίζοντας την ομαλή τροφοδοσία των φαρμακείων με το απαραίτητο και πολύτιμο υγειονομικό υλικό.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο HILTON, με την παρουσία υπουργών και επιχειρηματιών από διάφορους χώρους. Επί 27 χρόνια η ΠΡΟΦΑΡΜ αποτελεί μία από τις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου του φαρμακεμπορίου. Με το όραμα να να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη του σύγχρονου ελληνικού φαρμακείου, ακόμα και στις σημερινές ανταγωνιστικές συνθήκες και τις συνεχείς αλλαγές στο χώρο της Υγείας, η ΠΡΟΦΑΡΜ κατορθώνει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες του φαρμακείου, εξασφαλίζοντας καθημερινά την επάρκεια φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Αυτές τις μέρες πολλοί απο εμάς ίσως να έχουμε παρατηρήσει αυξημένα επίπεδα άγχους και στρες,νευρικότητα άλλα και αϋπνία. Η κοινωνική απομόνωση, η απαγόρευση της κυκλοφορίας αλλά και ο φόβος ίωσης απο τον κορονοϊό ,το αίσθημα της μοναξιάς που μας έχει καταβάλει αλλά και αυτή η δύσκολη και πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε, μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στη σωματική και ψυχική υγεία ενός ανθρώπου.

Για την διατήρηση της υγείας αλλά και της ψυχικής μας ηρεμίας, η Antalia Pharma παρουσιάζει το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής

Το TEMPUFEN είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή πόσιμου διαλύματος που δρα κατά των συμπτωμάτων άγχους & stress, αϋπνίας και κακής διάθεσης και ανακουφίζει άμεσα μόλις σε 20 λεπτά,

Το Tempufen είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για να μας:

· Βελτιώσει την ευεξία, τη διάθεση και την καθημερινή δραστηριότητα

· Ενισχύσει το νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημα

· Αυξήσει τα επίπεδα συγκέντρωσης

· Βοηθήσει στον ύπνο και να μας προσφέρει ήπια χαλάρωση•Μειώσει τα συμπτώματα κατάθλιψης, άγχος και κούρασης•Κατάλληλο για όλη την οικογένεια•ΕΟΦ,FDA,SFDA

Η σύνθεση του είναι με Ευρωπαϊκή Πατέντα και αποτελείτε απο αμινοξέα,βιταμίνη β και αντιοξειδωτικά. Βρείτε το τώρα με 15% έκπτωση αποκλειστικά απο την ΠΡΟΦΑΡΜ σε Τιμή Γνωριμίας!Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

και αντιοξειδωτικά.

Βρείτε το τώρα με 15% έκπτωση αποκλειστικά απο την ΠΡΟΦΑΡΜ σε Τιμή Γνωριμίας!

 

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, 9.00-13.30 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Profarm σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό εθελοντική αιμοδοσία και εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.