Τελευταία νέα

Μετά από αίτημα του Συλλόγου της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών, η Profarm παρέδωσε στους πρωτοετείς φοιτητές εργαστηριακές ποδιές.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. 

H σειρά φυσικών καλλυντικών Bee Cera στηρίζουν για 6η χρονιά τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα αθλητική διοργάνωση No Finish Line, που  διοργανώθηκε φέτος σε νέο χώρο, στην πανέμορφη Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, τη συνεργασία του ΟΑΚΑ και στόχο την ενίσχυση της Ένωσης Μαζί για το Παιδί από την Τετάρτη 25 Μαϊου έως την Κυριακή 29 Μαϊου 2022.

Τα Bee Cera είναι καινοτόμα σκευάσματα, βασισμένα τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη κοσμετολογία.

Είναι εμπνευσμένα από την δύναμη της φύσης, χρησιμοποιώντας νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια χωρίς συνθετικά πρόσθετα που μπορεί να ερεθίσουν ή να βλάψουν το δέρμα.Είναι υποαλλεργικά και ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους δέρματος. Συνθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά για το πρόσωπο και το σώμα με εξειδικευμένη δράση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.Η Βee Cera σας περιμένει στο δικό της περίπτερο προκειμένου να σας ενημερώσει για την νέα σειρά φυσικών καλλυντικών.

Πάνω από 11 τόνοι ζωοτροφές και υγειονομικό υλικό θα μεταφερθούν με φορτηγό από το Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης στα πολωνο-ουκρανικά σύνορα.
Η δράση υλοποιείται –με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και την ευγενική χορηγία των εταιρειών «ΠΡΟΦΑΡΜ» και «ΦΑΡΜΑΚΑΣΤ», στηρίζοντας έμπρακτα τους Ουκρανούς πρόσφυγες που έχουν ζώα συντροφιάς.
Το υλικό που έχει συγκεντρωθεί, θα φτάσει σε μία αυτοσχέδια κτηνιατρική κλινική που έχει οργανωθεί στα σύνορα Ουκρανίας – Πολωνίας και η διανομή θα γίνει από τον Κτηνιατρικό Σύλλογο της Ουκρανίας. Επιπλέον μαζί με τους 11 τόνους ζωοτροφής θα αποσταλεί και υγειονομικό υλικό.