Τελευταία νέα

H σειρά φυσικών καλλυντικών Bee Cera στηρίζουν για 6η χρονιά τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα αθλητική διοργάνωση No Finish Line, που  διοργανώθηκε φέτος σε νέο χώρο, στην πανέμορφη Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, τη συνεργασία του ΟΑΚΑ και στόχο την ενίσχυση της Ένωσης Μαζί για το Παιδί από την Τετάρτη 25 Μαϊου έως την Κυριακή 29 Μαϊου 2022.

Τα Bee Cera είναι καινοτόμα σκευάσματα, βασισμένα τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη κοσμετολογία.

Είναι εμπνευσμένα από την δύναμη της φύσης, χρησιμοποιώντας νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια χωρίς συνθετικά πρόσθετα που μπορεί να ερεθίσουν ή να βλάψουν το δέρμα.Είναι υποαλλεργικά και ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους δέρματος. Συνθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά για το πρόσωπο και το σώμα με εξειδικευμένη δράση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.Η Βee Cera σας περιμένει στο δικό της περίπτερο προκειμένου να σας ενημερώσει για την νέα σειρά φυσικών καλλυντικών.

Πάνω από 11 τόνοι ζωοτροφές και υγειονομικό υλικό θα μεταφερθούν με φορτηγό από το Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης στα πολωνο-ουκρανικά σύνορα.
Η δράση υλοποιείται –με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και την ευγενική χορηγία των εταιρειών «ΠΡΟΦΑΡΜ» και «ΦΑΡΜΑΚΑΣΤ», στηρίζοντας έμπρακτα τους Ουκρανούς πρόσφυγες που έχουν ζώα συντροφιάς.
Το υλικό που έχει συγκεντρωθεί, θα φτάσει σε μία αυτοσχέδια κτηνιατρική κλινική που έχει οργανωθεί στα σύνορα Ουκρανίας – Πολωνίας και η διανομή θα γίνει από τον Κτηνιατρικό Σύλλογο της Ουκρανίας. Επιπλέον μαζί με τους 11 τόνους ζωοτροφής θα αποσταλεί και υγειονομικό υλικό.

Η ΠΡΟΦΑΡΜ απέσπασε το βραβείο Gold στην κατηγορία καλλυντικών «Κορυφαίοεπαναλανσάρισμα της σειράς φυσικών καλλυντικών Bee Cera». Το βραβείο παρέλαβε η κα Αρετή Γεωργίου, Product Manager της ΠΡΟΦΑΡΜ, η οποία δήλωσε: «Τα Best In Pharmacy Awards αποτελούν πλέον ένα σημαντικό θεσμό και μια επιβράβευση για όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν και συνέβαλαν στην ανάπτυξη των προϊόντων, στην προώθηση από την Ομάδα Πωλήσεων και στις ενέργειες MarkeHng.

Η βράβευση και η αναγνώριση παρέχει εμπιστοσύνη για την ποιότητα αλλά και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για τους καταναλωτές στο χώρο του φαρμακείου. Ο όμιλος Profarm θα συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και να βελτιώνει τις υπηρεσίες προς όφελος του καταναλωτή και του φαρμακοποιού».Τα Best in Pharmacy Awards 2020 ανέδειξαν για 3η συνεχόμενη χρονιά τα κορυφαίαπροϊόντα και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές στην αγορά του φαρμακείου. Ηεκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και εκπρόσωποι από τηβιομηχανία των φαρμάκων, των καλλυντικών, των διαφημιστικών εταιρειών αλλά καιφαρμακοποιοί τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η BEE CERA δημιουργεί φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας, εμπνευσμένα από τη μητέρα φύση, με έμφαση στην τεχνογνωσία, την καινοτομία και την ποιότητα. Τα καινοτόμα σκευάσματα του brand συνδυάζουν αριστοτεχνικά την παραδοσιακή κοσμετολογία με τις σύγχρονες τεχνικές. Περιέχουν δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και υψηλής τεχνολογίας, όπως το νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, τα φυτικά έλαια και βούτυρα καρπών, τα εκχυλίσματα βοτάνων και τα αιθέρια έλαια. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προστασίας και φροντίδας για ένα όμορφο, υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα.

www.beecera.gr

Η Profarm στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει την πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Φαρμακευτικής εταιρείας (ΦΕΕ) στο λαό του Λιβάνου.

Στο πλαίσιο συνδρομής της παρέδωσε στη ΦΕΕ υγειονομικό υλικό για την αντιμετώπιση των συνεπειών της έκρηξης της 4ης Αυγούστου.

Η Profarm θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες δίνοντας το παρών σε αντίστοιχες αξιέπαινες πρωτοβουλίες.

Η ΠΡΟΦΑΡΜ για μια ακόμη χρονιά αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές φαρμακαποθήκες, λαμβάνοντας τη διάκριση «Diamonds of The Greek Economy 2020». Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΡΟΦΑΡΜ, ο οποίος μίλησε για την νέα στρατηγική συνεργασία με την Emma Capital με στόχο την δημιουργία ενός αξιόπιστου συνεργάτη τόσο για τη Φαρμακευτική βιομηχανία όσο και για τους Έλληνες φαρμακοποιούς που σύντομα θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται αλλάζοντας το χάρτη στον κλάδο της διανομής φαρμάκων στην Ελλάδα. Επιπλέον ανέφερε την σημαντική και ουσιαστική συμβολή των 110 εργαζομένων του Ομίλου, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, διασφαλίζοντας την ομαλή τροφοδοσία των φαρμακείων με το απαραίτητο και πολύτιμο υγειονομικό υλικό.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο HILTON, με την παρουσία υπουργών και επιχειρηματιών από διάφορους χώρους. Επί 27 χρόνια η ΠΡΟΦΑΡΜ αποτελεί μία από τις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου του φαρμακεμπορίου. Με το όραμα να να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη του σύγχρονου ελληνικού φαρμακείου, ακόμα και στις σημερινές ανταγωνιστικές συνθήκες και τις συνεχείς αλλαγές στο χώρο της Υγείας, η ΠΡΟΦΑΡΜ κατορθώνει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες του φαρμακείου, εξασφαλίζοντας καθημερινά την επάρκεια φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.