Τελευταία νέα

H νέα σειρά φυσικών καλλυντικών Bee Cera συμμετείχε στο τουρνουά τέννις που διοργάνωσε ο ΑΟΚ Κηφισιάς. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν 13 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν 5 Μαίου 2019.Τα Bee Cera είναι καινοτόμα σκευάσματα, βασισμένα τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη κοσμετολογία. Είναι εμπνευσμένα από την δύναμη της φύσης, χρησιμοποιώντας νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια χωρίς συνθετικά πρόσθετα που μπορεί να ερεθίσουν ή να βλάψουν το δέρμα.

Είναι υποαλλεργικά και ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους δέρματος. Συνθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά για το πρόσωπο και το σώμα με εξειδικευμένη δράση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.Η Βee Cera σας περιμένει στο δικό της περίπτερο προκειμένου να σας ενημερώσει για την νέα σειρά φυσικών καλλυντικών.

H νέα σειρά φυσικών καλλυντικών Bee Cera υποστηρίζει για 2η χρονιά τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα αθλητική διοργάνωση No Finish Line, που θα πραγματοποιηθεί για 3η χρονιάστον πολιτιστικό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από την Τετάρτη 10 Απριλίου έως την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.Τα Bee Cera είναι καινοτόμα σκευάσματα, βασισμένα τόσο στην παραδοσιακή όσο και στη σύγχρονη κοσμετολογία.

Είναι εμπνευσμένα από την δύναμη της φύσης, χρησιμοποιώντας νερό από υδατικά αποστάγματα φυτών, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια χωρίς συνθετικά πρόσθετα που μπορεί να ερεθίσουν ή να βλάψουν το δέρμα.Είναι υποαλλεργικά και ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους δέρματος. Συνθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά για το πρόσωπο και το σώμα με εξειδικευμένη δράση ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.Η Βee Cera σας περιμένει στο δικό της περίπτερο προκειμένου να σας ενημερώσει για την νέα σειρά φυσικών καλλυντικών.

Η Profarm A.E έδωσε για άλλη μια φορά δυναμικό παρών στην έκθεση-συνέδριο Hellas Pharm 2019 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo 16-17 Μαρτίου 2019. Είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους φαρμακοποιούς που παρευρέθηκαν στην έκθεση για τις νέες υπηρεσίες και συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού.Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και κατά πλειοψηφία αποτελούνταν από Φαρμακοποιούς καθώς και από άλλους επαγγελματίες Υγείας.

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Profarm σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό εθελοντική αιμοδοσία και εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.